еМагазин

Tag : Герас Цунев

Бизнис

„Герас Цунев – конфекција“ со загуба ја заврши минатата година

Редакција
„Герас Цунев – конфекција“ АД Струмица во текот на минатата година оствари загуба од 541.000 денари, што е намалување во однос на претходната година кога...