еМагазин

Tag : Гоце Талевски

Бизнис

Кираца Накова и Гоце Талевски нови членови на Управниот одбор на МЕПСО

Редакција
Државната компанија МЕПСО, која раководи со електропреносниот систем во земјава преку Македонската берза соопшти дека во Централниот регистар е запишана промена на овластени лица со...