еМагазин

Tag : Годишна даночна пријава

Бизнис ТОП СТОРИИ

Како да ја проверите годишната даночна пријава од УЈП за 2023

Редакција
Граѓаните на своите кориснички профили од страна на Управата за јавни приходи (УЈП) ги добија пополнетите годишни даночни пријави за приходите за 2023 година. Пријавата...
Бизнис

Рокот за потврда или корекција на Годишната даночна пријава истекува на крајот на овој месец

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ги потсетува даночните обврзници – физички лица дека рокот за потврда или корекција на Годишната даночна пријава за 2022 година...