еМагазин

Tag : Голи Оток

Македонија ТОП СТОРИИ

Пендаровски спомнува 12, а јас би споменал илјадници луѓе кои биле масакрирани, 300.000 протерани меѓу двете војни, вели Милков

Редакција
Бугарија ќе ги преземе сите мерки во врска со случајот на Христијан Пендиков во Охрид и тие се веќе во тек, соопшти бугарскиот министер за...