еМагазин

Tag : Гордана Клинчарова

Бизнис

„Тивка смена“ во АЕК: Стевица Јосифовски нов претседател наместо Гордана Клинчарова

Редакција
Стевица Јосфовски е избран за нов претседател на Комисијата на Агенцијата за електронски комуникации на местото на досегашната претседателка Гордана Клинчарова, која е разрешена од...