еМагазин

Tag : канализациона мрежа

Локално

Цистерна нелегално одлага фекалии во канализациона мрежа во близина на здравствена установа во Визбегово

Редакција
Наместо на депонија, неколку пати во текот на неделата во раните утрински часови цистерна со регистерски таблички SK-531-MR фекалиите и изметот ги испушта во уличните...