еМагазин

Tag : фекалии

ТОП СТОРИИ ЧИСТА ОКОЛИНА

Фекалии се излевале во Охридското Езеро, утврди Државниот инспекторат за животна средина

Редакција
По претставка на политичката партија Левица, државни инспектори за животна средина и природа, на ден 11.02.2021 година, извршија надзор врз функционалноста на колекторот што ги...
Локално

Дождот во Охрид ги извади фекалиите по улиците

Редакција
Невреме проследено со интензивни врнежи од дожд вчера го зафати Охрид. Дождот, кој траеше неколку минути, ги исфрли на површина проблемите со одводот и канализациската...
Локално

Цистерна нелегално одлага фекалии во канализациона мрежа во близина на здравствена установа во Визбегово

Редакција
Наместо на депонија, неколку пати во текот на неделата во раните утрински часови цистерна со регистерски таблички SK-531-MR фекалиите и изметот ги испушта во уличните...