еМагазин

Tag : каптажа

Локално

Микробиолошки неисправна водата од каптажата на изворот Студенчица

Редакција
Институтот за јавно здравје информира дека примерокот на вода за пиење земена од мерно место каптиран извор Студенчица, сирова нехлорирана е микробиолошки неисправна заради наод...