еМагазин

Tag : карго

Бизнис

Со пренамена на средствата од карго аеродомот ќе се реализираат над 90 инфраструктурни проекти

Редакција
Над 90 инфраструктурни проекти во вкупна вредност од 49,7 милиони евра ќе бидат реализирани со средствата што беа наменети за изградба на карго аеродромот во...