еМагазин

Tag : катерда

Македонија

Филолошки факултет: Не се укинуваат катедрите за македонски јазик и за македонска книжевност

Редакција
Во однос на тврдењата за евентуално укинување на Катедрата за македонски јазик, изнесени по медиумите, укажуваме дека станува збор за целосни невистини и манипулации, реагираат...