еМагазин

Tag : Кет Ќосева

Бизнис

„Виталиа“ ја освојува Кина: Успешно учество на Меѓународен саем во Пекинг

Редакција
Македонската компанија за производство на здрава храна – Виталиа имаше успешно претставување на Меѓународниот Саем ANUFOOD 2018 во Пекинг, Кина. Исклучително важен настан на кој се претставуваат иновациите...