еМагазин

Tag : кисели дождови

ТОП СТОРИИ ЧИСТА ОКОЛИНА

Екологисти: Методот на Митко Јанчев е евтин триумфализам, потребна е сериозна акција против загадувачите

Редакција
Откако градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев објави дека со аеросолизација односно таканаречен вештачки дожд се бори против загадувањето, се јавија еколошки активисти кои тврдат дека...