еМагазин

Tag : Клиника за гастроенетрохепатологија

Македонија

Клиника за гастроенетрохепатологија: На Бојан Јовановски му беше закажан преглед, но тој не дојде

Редакција
ЈЗУ Универзитетска клиника за гастроенетрохепатологија во целост ги демантира тврдењата на адвокатот на Б.Ј. изнесени во некои медиуми дека не сме сакале да го прегледаме...