еМагазин

Tag : Клиниката за хематологија

Македонија

Антикорупциска отвори уште еден предмет за в.д. директорката на Клиниката за хематологија, Ирина Пановска

Редакција
На денешната отворена седница на Државната комисија за спречување на корупција (ДКСК) од Комисијата информираа дека е отворен уште еден уште еден предмет за в. д....