еМагазин

Tag : клисури

Локално

Намалена видливост од 50 до 100 метри на патот Страцин – Крива Паланка

Редакција
Намалена видливост подари појава на магла од 50 до 100 метри има на патниот правец Страцин – Крива Паланка и до 100 метри во Кичево....