еМагазин

Tag : коцкање

Интервју ТОП СТОРИИ

Шаќири: Коцкањето и да се забрани целосно, луѓето повторно ќе најдат начин да играат

Редакција
Албрим Шаќири e еден од основачите на Здружението на вработените во приредувачите на игри на среќа ЗВПИС, инаку вработен како координатор на автомат клубови во...