еМагазин

Tag : кокошки

Бизнис

Зголемен бројот на кози, намален бројот на кокошки во земјава

Редакција
Според податоците на Државниот завод за статистика, во 2018 година, во споредба со 2017, вкупниот број говеда е зголемен за 0.4 %. Бројот на говедата...