еМагазин

Tag : колатерал

ФИНАНСИСКА ПИСМЕНОСТ

Што треба да знаете за колатералот при барање кредит од банка?

Редакција
Народната банка продолжува со серијалот „Економија за секого“, кој содржи текстови коишто накратко обработуваат значајни прашања од доменот на работењето на централната банка, работењето на деловните...