еМагазин

Tag : Комитет на министри

Македонија ТОП СТОРИИ

Бугарија да дозволи регистрација на здруженија на македонското малцинство, повторно побара Комитетот на министри на Советот на Европа

Редакција
Бугарија повеќе да не го одбива регистрирањето на здруженија кои имаат за цел „признавање на македонско малцинство во Бугарија“, врз основа на мотиви кои се...