еМагазин

Tag : Комуналец Битола

Бизнис ТОП СТОРИИ

Битолската „Еко клуб плус“ го доби тендерот на ЈП „Комуналец Битола“ за набавка на специјални возила за отпад вреден 241.000 евра

Редакција
ЈП Комуналец Битола по распиашниоттендер за набавка на специјални возила за собирање на комунален отпад склучи договор со друштвото за промет и услуги „Еко клуб...