еМагазин

Tag : конеференција

Бизнис

АТС ГРОУП е прва компанија од земјава која ќе биде дел од глобален престижен саем за воена опрема во Обединети Арапски Емирати

Редакција
Компанијата АТС ГРОУП од Скопје ќе биде дел од престижниот саем за воена опрема во Обединетите Арапски Емирати – IDEX 2021, (idexuae.ae), еден од најреномираните...