еМагазин

Tag : Координативен штаб

Македонија

Кризниот штаб го прифати предлогот за олабавување на мерките, предложени од Комисијата за заразни болести

Редакција
Главниот координативен Ковид-19 кризен штаб ги прифати препораките на Комисијата за заразни болести за олабавување на мерките, почнувајќи од 16 јуни 2021 година и ги...