еМагазин

Tag : Кореанци

Македонија

Корејците покажаа „големо срце“ по вербалниот напад: Македонците се многу љубезни, тоа е само изолиран случај

Редакција
Тоа што се случи во Скопје пред неколку денови кога бевме вербално нападнати е само еден изолиран случај што го имаме доживеано во Македонија досега,...