еМагазин

Tag : КПУ Идризово

Бизнис ТОП СТОРИИ

КПУ Идризово склучи договор со “Фодулмак“ вреден 1,1 милион евра

Редакција
КПУ Идризово склучи договор за набавка на храна со друштвото за производство трговија и услуги Фодулмак ДООЕЛ експорт-импорт Скопје. Договорот е во вредност од 68.743.658...