еМагазин

Tag : креатори

Забава

25. издание на Моден Викенд Скопје ќе започне на 25 јуни во Градски парк

Редакција
Четири дена по почетокот на календарското лето, едно од најголемите модни случувања во земјава се враќа во Скопје. И тоа не било каде, туку во...