еМагазин

Tag : кредитни

БАШ НИ Е ЌЕФ

Помала камата, повеќе можности“: НЛБ Visa кредитните картички со промотивна 5,9% фиксна камата  

Редакција
НЛБ Банка започнува промотивна кампања која се однесува на сите корисници на НЛБ Visa кредитни картички, односно Visa Classic и Visa Gold за физички лица,...
ФИНАНСИСКА ПИСМЕНОСТ

Што треба да знаете за дебитните и кредитните картички?

Редакција
Платежните картички се стандарден финансиски производ и еден од основните инструменти за безготовинско плаќање, со широка употреба низ светот. Главната предност на платежните картички е...