еМагазин

Tag : Кредитниот регистар

Бизнис

Податоците од Кредитниот регистар ќе се издаваат без надоместок

Редакција
Се укина надоместокот за издавање податоци на физички лица од Кредитниот регистар за нивната задолженост кон банките и штедилниците, предвиден со Одлука на Советот на...