еМагазин

Tag : Кристин Лагард

Свет

Лагард: Пандемијата длабоко ќе ја промени светската економија и ќе го трансформира начинот на работење на вработените

Редакција
Економската криза предизвикана од пандемијата на корона вирусот „длабоко ќе ја промени“ светската економија, која сега повеќе ќе биде ориентирана кон екологијата и нумерацијата, а...