еМагазин

Tag : Кроација осигурување Живот

БАШ НИ Е ЌЕФ

Кроациа осигурување Живот овозможува заем врз основa на полисата за осигурување на живот

Редакција
Во ситуација кога сите сме погодени од пандемијата на Ковид-19 во земјата, но и во светот, ние како компанија сме ставени пред предизвик да изнајдеме...