еМагазин

Tag : Крсте Шајноски

БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

Антонио Крстаноски доби награда за најдобар истражувачки труд-управување со ризици во осигурувањето

Редакција
Агенцијата за супервизија на осигурувањето (АСО) додели награда за најдобар истражувачки труд на млад научник на тема од областа на управување со ризици во осигурувањето,...