еМагазин

Tag : крвни групи

Локално

Дефицит на крв од крвна група нулта позитив: Црвениот крст во Кавадарци апелира да се дарува

Редакција
Дефицит на крв од крвна група нулта позитив има на локално и државно ниво. Од Црвениот крст во Кавадарци апелираат да се дарува крв. –...