еМагазин

Tag : Кунстхале Виена

БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

(Галерија) Кунстхале Виена беше претесен да ги собере сите посетители кои дојдоа да ја видат солидарната колекција на МСУ

Редакција
Преку 1.000 љубопитни посетители беа на големото отворање на изложбата „Ниедно чувство не е конечно. Колекција на солидарноста, МСУ Скопје”/„No Feeling is Final. The Skopje...