еМагазин

Tag : куратори

Техно

Уметност во четвртата индустриска револуција

Редакција
Британски совет ја организира изложбата на интерактивна уметност PlayUK Arcadia 2018 во Скопје од 29 октомври до 4 ноември, што ќе се одржи во Музејот...