еМагазин

Tag : Квас

Бизнис

Тиквеш на македонскиот пазар ги носи пивото БИП и пијалокот “Руски Квас”

Редакција
Од март 2019 година, во Македонија може да се купи познатото пиво од Белградската индустрија на пиво БИП (BIP) како и пијалакот Квас. Во рамки...