еМагазин

Tag : лахмаџун

CHECK IN ТОП СТОРИИ

(Фото) Турист во сопствениот град: На лахмаџун во „Галерија 7“, на благо во слаткарница „Охрид“ во Стара Чаршија

Редакција
Кој знае, знае, но не е лошо да се повтори, за оние кои не знаат. Ако сакате да вкусите превкусен лахмаџун, Галерија 7 во Стара...