еМагазин

Tag : лак

ТОП СТОРИИ ЧИСТА ОКОЛИНА

Еколошка хаварија: Реката Брегалница побеле во штипскиот регион

Редакција
Од населбата „Македонка“ па се до штипско Ново Село реката Брегалница е обоена во бело, а покрај неа се чувствува мирис на лак. Во моментов...