еМагазин

Tag : Лекторат

Македонија ТОП СТОРИИ

Историски ден за Македонците во Албанија: Универзитетот во Тирана одобри реактивирање на Лекторатот по македонски јазик

Редакција
Од новата академска 2023/2024 година повторно ќе функционира Лекторатот по македонски јазик при Факултетот за странски јазици на Универзитетот во Тирана. Веста ја соопшти претседателот...