еМагазин

Tag : Ли-Оил

Бизнис

Анализа на „Пари“: Колку заработиле лани РКМ, Супертрејд, Пертинакс, Ли-Оил

Редакција
Порталот Pari.com.mk, во соработка со БизнисМрежа.мк анализираше какви се приходите на компаниите РКМ, Супертрејд, Пертинакс и Ли-Оил, кои се во фокусот на скандалот со трговија со...