еМагазин

Tag : Пертинакс

Бизнис ТОП СТОРИИ

Регулаторната комисија за енергетика им ги одзеде лиценците на “Пертинакс“ и на “Гуливер инжинериг“

Редакција
Регулаторната комисија за енергетика и водни  услуги (РКЕ) ги одзеде лиценците на трговците на големо: Пертинакс ДООЕЛ Скопје во делот на вршење на енергетската дејност...
Бизнис ТОП СТОРИИ

РКЕ им ги одзеде лиценците на трговците со нафта „Гуливер инженеринг“, „Пертинакс“ и „Башино гас“

Редакција
Регулаторна комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) донесе одлуки со кои ги одзема лиценците за вршење на енергетска дејност на три друштва за трговија...
Бизнис

Анализа на „Пари“: Колку заработиле лани РКМ, Супертрејд, Пертинакс, Ли-Оил

Редакција
Порталот Pari.com.mk, во соработка со БизнисМрежа.мк анализираше какви се приходите на компаниите РКМ, Супертрејд, Пертинакс и Ли-Оил, кои се во фокусот на скандалот со трговија со...
Бизнис ТОП СТОРИИ

РКЕ почна постапка за одземање на лиценците на РКМ, Супер трејд, Пертинакс и ЛИЛ оил

Редакција
Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) почна постапка за одземање на лиценци на носителите на лиценца за трговија со нафтени деривати, а пред се на мазут...