еМагазин

Tag : Лидија Трајовска-Ристовска

Бизнис

Лидија Трајковска-Ристовска нов член на Управниот одбор на „Жито Лукс“

Редакција
„Жито Лукс“ АД Скопје преку Македонската берза информира дека со решение од Централниот регистер е спроведен упис на именувањето на Лидија Трајковска-Ристовска за член на...