еМагазин

Tag : листа за набљудување

Бизнис

Скопски пазар тргнат од „Листата за набљудување“ на Македонската берза

Редакција
Од Македонската берза информираат дека на 26.01.2021 година Берзата изврши бришење на издавачот Скопски пазар АД Скопје од „Листата за набљудување“ што се објавува на...