еМагазин

Tag : Лондон Мет

БАШ НИ Е ЌЕФ

Престижниот Универзитет Лондон Мет започнува со работа во Скопје

Редакција
Една од најпрестижните образовни и научно-истражувачки установи во Велика Британија, Лондон Метрополитен Универзитет во јуни оваа година ќе ги започне уписите на овластената партнерска установа...