еМагазин

Tag : Лука Костиќ

Спорт

(Видео) ОК Вардар ги исполнуваат своите цели и амбиции

Редакција
„Со спорт сум 7 години и мојата желба доаѓа од мали нозе, кога почнав од основно училиште да тренирам. Моите планови се да сум дел...