еМагазин

Tag : Лулка

Да помогнеме

Да донираме за предвреме родените бебиња, во пресет на Светскиот ден на предвременото породување, 17 ноември

Редакција
Организацијата Лулка веќе 10 години го организира и одбележува Светскиот ден на предвременото породување 17. Ноември во Македонија (WPD – World Prematurity Day). Оваа година...