еМагазин

Tag : Маја Ристовска

Македонија

МАПАС: Сопругата на поранешниот министер Спиро Ристовски никогаш не била вработена кај нас

Редакција
Сопругата на поранешниот министер Спиро Ристовски, Маја Ристовска, никогаш не била вработена во Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување – МАПАС, информираат од...