еМагазин

Tag : Маја Стевкова Штериева

Бизнис

Стевкова Штериева: Не се забележани невообичаени повлекувања на депозити од банките

Редакција
Банкарскиот систем е во одлична кондиција. Во изминатите денови не се забележани невообичаени повлекувања на депозити од страна на граѓаните кои би можело да се...
Бизнис

Маја Штериева назначена за прв човек на Македонската банкарска асоцијација, на местото на Коста Митровски

Редакција
Маја Стевкова Штериева e нов претседател на Македонската банкарска асоцијација (МБА). Aктуелниот главен финансиски директор и член на Управниот одбор на Комерцијална Банка АД Скопје...