еМагазин

Tag : Маја Велкова

Бизнис

Маја Велкова избрана за извршен директор на Уготур

Редакција
Од Уготур АД Скопје преку Македонската берза информираат дека на Конститутивната седница на Одборот на директори на Друштвото за извршен директор е избрана Маја Велкова,...