еМагазин

Tag : мајмунски

ЖИВОТ

Колкава е опасноста од ширење на мајмунските сипаници: Објаснува доктор Даниловски

Редакција
Епидемиологот проф. д-р Драган Даниловски за Нова Македонија објаснува дека не постои никаква опасност за ширење на болеста мајмунски сипаници низ општата популација, зашто, досега...