еМагазин

Tag : Мајмунските сипаници

ЖИВОТ

Д-р Пановски: Мајмунските сипаници не заслужуваат внимание, за разлика од вариола вера не предизвикуваат смрт

Редакција
Од социолошки аспект мислам дека треба да се пополни просторот што медиумите го имаа со ковид, тие се навикнаа на тоа. Инаку мајмунските сипаници не...