еМагазин

Tag : маеи

Македонија

Бугарската амбасада во Албанија продолжува со провокации и лаги, регираат од МАЕИ

Редакција
Единствената македонска партија во Албанија, Македонска алијанса за европска интеграција, МАЕИ, остро реагира и ги осудува “најновите провокации и лаги на Бугарската амбасада во Тирана”....